Türk Sanat Mûsıkîsi Koromuz 1998 Yılından bu yana üyelerine ve sanatseverlere hizmet vermektedir. Çalışma sezunumuz Ekim ayından Haziran ayı sonuna kadar sürmekte olup her Çarşamba 19:00 - 21:00 saatleri arasında TRT Sanatçısı Sn.Cengizhan Sönmez yönetiminde eğitim vermektedir. Her sezon iki ya da üç konser vermekteyiz. Değişik yaş ve meslek gruplarından oluşan 65 üyeye sahibiz. Konserlerimiz profesyonel saz heyeti eşliğinde 1200 sanatsever izleyicinin katılımıyla Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde verilmektedir. Her konserimizde tanınmış bir konuk sanatçıya yer vermekteyiz. Samimi dostlukların da geliştirildiği derneğimiz, ayrıca turneler, dostluk yemekleri, piknik organizasyonları, sosyal sorumluluk projeleri da düzenlemektedir. Bu aile ortamında mûsıkî dolu keyifli günler geçirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. 
Koromuza üye olmak için makul düzeyde müzik kulağına ve ritm duygusuna sahip olmanız yeterlidir. Sizi misafirimiz olarak çalışmalarımızı izlemeye davet ediyoruz. Üye olmak istediğinizde değerli şefimizin kısa bir ses testinden geçeceksiniz. Daha sonra üyeliğe kabul edilip edilemeyeceğiniz size bildirilecektir. Kabul edilmeniz durumunda bir aylık deneme sürecinden sonra üyelik prosedürünüz gerçekleştirilecektir. 
Mücbir nedenler dışında devam zorunluğu bulunmaktadır. Üye aidatı hakkında dernek sekreterimizden bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz derneğimizin çocuk ve yetişkinler için düzenlediği eğitim programlarına da katılabilirsiniz.
Üyelik müracaatı için aşağıdaki formu doldurup bize gönderebilir, ya da ofisimizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.